iklan header

Tečaj Higijenskog Ispitna Pitanja Iz Higijenskog Minimuma

Tečaj Higijenskog Ispitna Pitanja Iz Higijenskog Minimuma. Dezinfekcija unitavanje mikroorganizama provodino samostalno dezinsekcija pitanja i odgovori za ispit iz higijenskog minimuma by mrbrajak. Pitanja i odgovori za ispit iz higijenskog minimuma.

Uredbu O Programu I Nacinu Polaganja Strucnog Ispita Za Rad U Drzavnim Organima Pdf Document
Uredbu O Programu I Nacinu Polaganja Strucnog Ispita Za Rad U Drzavnim Organima Pdf Document from reader017.vdocuments.site
Priručnik iz higijenskog minimuma po osnovnom programu (hrana). Nastupile su izmjene zakona o zaštiti tečaj obuhvaća teorijsku nastavu od 8 nastavnih sati, te ispite, usmenu provjera znanja. Osim sanitarne iskaznice, da biste bili zaposleni u poslovima koji se bave hranom ili uljepšavanjem, morate imati ispunjeni higijenski minimum.

Frizerke i kozmetičarke koje su prisustvovale tečaju mogu pristupiti ispitu u navedenom.

Osim sanitarne iskaznice, da biste bili zaposleni u poslovima koji se bave hranom ili uljepšavanjem, morate imati ispunjeni higijenski minimum. Prijava za tečaj podnosi se putem pravne odnosno fizičke osobe poslodavca kod koje je radnik zaposlen ili. Tečaj higijenskog minimuma obavljate u istoj instituciji u kojoj vadite sanitarnu iskaznicu. 051 718 067 ili nazovite u udruženje.


0 Response to "Tečaj Higijenskog Ispitna Pitanja Iz Higijenskog Minimuma"

Post a Comment

materi 1

materi 2

Iklan Tengah Artikel 2

BUKA